Torticrep d'espinacs i pernil
Receptes Salat

Torticrep d’espinacs i pernil

La truita sempre triomfa, com també el crep, per això sovint faig una fusió de les dues receptes. El resultat és el que anomeno torticrep: una truita molt fineta que puc farcir de mil coses diferents. La torticrep d’espinacs i pernil, guacamole i canonges és un clàssic a casa, per això vull compartir-la amb tu.

Ingredients (6-7 torticreps)

4 ous

150 g d’espinacs aproximadament

Sal

Guacamole

Pernil

Canonges

Elaboració

1. Tritura tots els ingredients.

2. Escalfa una paella amb un raig d’oli.

3. Agafa un cullerot i omple’l a la meitat més o menys. Tira la massa a la paella i fes una truita ben fineta. Gira-la quan vegis que l’ou està quallat.

4. Repeteix l’acció fins a acabar la massa. A mi me’n van sortir 6 de grosses i una 7 més petitona.

5. Farceix les torticreps amb el pernil, el guacamole i els canonges. La recepta també queda bé amb hummus i ruca, o amb formatge i salmó fumat. Deixa volar la imaginació!

Torticrep d'espinacs i pernil

Si busques més idees per a àpats diferents com la de torticrep d’espinacs i pernil, repassa el glossari de receptes o fes cerca per ingredients.


Torticreps de espinacas y jamón

La tortilla siempre triunfa, como también el crep, por eso a menudo hago una fusión de las dos recetas. El resultado es el que denomino torticrep: una tortilla finita que puedo rellenar de mil cosas diferentes. La torticrep de espinacas y jamón, guacamole y canónigos es un clásico a casa, por eso quiero compartirla contigo.

Ingredientes (6-7 torticreps)

4 huevos

150 g de espinacas aproximadamente

Sal

Guacamole

Jamón

Canónigos

Elaboración

1. Tritura todos los ingredientes.

2. Calienta una paella con un poco de aceite.

3. Coge un cucharón y llénalo hasta la mitad más o menos. Echa la masa a la sartén y haz una tortilla bien finita. Gírala cuando veas que el huevo está cuajado.

4. Repite la acción hasta acabar la masa. A mí me salieron 6 grandes y una 7 más pequeñita.

5. Rellena las torticreps con el jamón, el guacamole y los canónigos. La receta también queda bien con hummus y rúcula, o con queso y salmón ahumado. ¡Deja volar la imaginación!

También puede gustarte...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *