Musli de civada i coco 1
Dolç Receptes

Musli de civada i coco

Musli, muesli, granola, cereals… He escoltat a la gent anomenar-lo de mil maneres, però al final tots ens referim a l’esmorzar del matí amb cereals, fruits, secs, pipes i el que se li puguin acudir a les ments més creatives.

El més normal és trobar-ho al supermercat amb flocs de civada i fruits secs, prohibidíssim per a mi. Per això tinc la meva versió amb cereals sense gluten, coco (que m’encanta) i pipes.

Esmorzar cereals sempre és una cosa que m’ha agradat molt. Ho prenia amb llet de vaca . Ara l’he substituït per begudes o iogurts vegetals, o bé m’ho menjo sol… m’agrada massa el cruixent que deixa el fajol! Sigui com sigui, us animo a experimentar i trobar quina vesió us agrada més.

Aquí teniu la recepta del musli de civada i coco:

– 350 g de flocs de civada sense gluten
– 175 g de grans de fajol
– 100 g de pipes de carbassa i girasol
– 40 g d’oli de coco líquid
– Escames de coco al gust

1. Barregeu tots els ingredients amb l’oli (excepte les escames), que quedi ben impregnat.
2. Poseu-ho en una safata per a forn i coeu-ho durant 30 minuts a 180°. Aneu-ho movent perquè tot es vagi torrant per igual.
3. Deixeu refredar el muscli de coco i civada i afegiu-hi en fred les escames. Ho podeu guardar en un pot de vidre.

 Alguns cops he substituï el fajol per quinoa o he fet barreja dels dos. En aquest cas, remulleu abans la quinoa ben bé 2 hores. Aquest cereal serà el primer a posar al forn perquè perdi la humitat. Deixeu que es dauri una mica i deprés ja es pot barrejar amb tot i deixar-ho al forn seguint els passos.

No hi poso sucre, però a la barreja hi podeu posar mel al vostre gust, uns 70 g estaria bé.

También puede gustarte...

2 Comentarios

  1. […] per infusió o fruita als esmorzars i deixar només les llets vegetals per a quan prenc granola casolana. O per al cap de setmana, quan em faig una tassa de cafè amb llet i em dono el gustàs de […]

  2. […] de la recepta de musli de coco, ara en toca una de musli de canyella i dàtils! Com ja deus saber, jo no puc prendre fruits secs, […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *