sobrassada vegana (sense fruits secs)
Receptes Salat

Sobrassada vegana (sense fruits secs)

Ho he dit mil cops i hi torno: la cuina vegana és increïblement creativa. Quan vaig haver d’eliminar la lactosa de la meva dieta, vaig adonar-me de com s’ha convertit en un ingredient clau per a la conservació de certs productes processats com els embotits. Fins i tot alguns que presumeixen de ser de producció artesanal i natural, en duen. I la sobrassada no està exempta. Per això quan vaig descobrir la sobrassada vegana se’m va il·luminar tot. Només hi havia un hàndicap: s’acostuma a fer amb anacards. Doncs bé, en vaig fer la meva versió de sobrassada vegana (sense fruits secs).

Si aquesta recepta l’acompanyes amb els crackers de cigró que et vaig compartir, està tremenda!

Ingredients

100 g de pipes

75 g de tomàquet sec

1 dent d’all

Pimentón de la vera

Elaboració

1. Posa les pipes i els tomàquets en remull durant 12 hores.

2. Passat aquest temps, llança l’aigua i posa les pipes i els tomàquets en un got alt que et serveixi per triturar.

3. Pela la dent d’all i talla-la a quadrats petits. Afegeix-los a les pipes i els tomàquets. Posa-hi també pimentón de la vera al gust i tritura-ho tot. Vés tastant per si hi vols més pimentón o, potser, un polsim de sal.

4. Quan li trobis el punt que més t’agradi, serveix en un bol. Gaudeix de la sobrassada vegana (sense fruits secs) amb una bona torrada o uns crackers casolans.

sobrassada vegana (sense fruits secs)

También puede gustarte...

2 Comentarios

  1. […] de taronja / Scones de naranjaShakshukaSobrassada vegana / Sobrasada veganaSopa de síndria i tomàquet / Sopa de sandía y tomateSopa freda de meló / Sopa fría de […]

  2. […] pots acompanyar d’una sopa de síndria, d’unes torrades amb paté de sobrassada vegana i crudités de verdures, o bé d’una amanida generosa amb tonyina i ou. D’opcions no […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *