Pizza sense gluten
Receptes Salat

Pizza sense gluten / sin gluten

De receptes de pizza en trobaràs una pila, aquí mateix al blog en tens altres. Ara he trobat una altra fórmula per tenir una massa cruixent de pizza sense gluten, pren nota!

Ingredients

80 g de farina de fajol

20 g de midó de blat de moro

3 g de psyllium

150 g d’aigua

3 g de llevat sec

Elaboració

1. Barreja-ho tot i reparteix en una base amb una espàtula de silicona.

2.Deixa reposar la massa 3-4 hores a temperatura ambient.

3. Enforna a 200°.

4. Posa-hi la salsa de tomàquet i els ingredients que vulguis. A la meva, pebrot, carbassó, xampinyons, carxofa, olives i formatge de cabra sense lactosa.

5. Enforna de nou.

Les meves pizzes acostumen a portar moltes verdures. Per a mi, són la clau i permeten fer-les diferents, sortint de les clàssiques margarita, barbacoa o de peix. Tot i això, quan en faig alguna amb gambes i tonyina (i també verdures), gaudeixo com una nena! Tu prepara-la al teu gust i gaudeix de la teva pizza sense gluten casolana.

Pizza sense gluten

Por internet encontrarás un montón de recetas de pizza, aquí mismo en el blog tienes otras. Ahora he encontrado otra fórmula para tener una masa crujiente de pizza sin gluten, ¡toma nota!

Ingredientes

80 g de harina de trigo sarraceno

20 g de almidón de maíz

3 g de psyllium

150 g de agua

3 g de levadura seca

Elaboración

1. Mézclalo todo y reparte en una base con una espátula de silicona.

2. Deja reposar la demasiada 3-4 horas a temperatura ambiente.

3. Hornea a 200°.

4. Posa la salsa de tomate y los ingredientes que quieras. En la mía, pimiento, calabacín, champiñones, alcachofa, olivas y queso de cabra sin lactosa.

5. Hornea de nuevo.

Mis pizzas suelen a llevar muchas verduras. Para mí, son la clave y permiten hacerlas diferentes, saliendo de las clásicas margarita, barbacoa o de pez. Aun así, cuando en haya alguna con gambas y atún (y también verduras), disfruto como una niña! Tú hazla a tu gusto y disfruta de tu pizza sin gluten.

También puede gustarte...

2 Comentarios

  1. […] de verdures / Pastelitos salados de verdurasPaté d’azukis / Paté de azukisPizza de coliflorPizza sense gluten / Pizza sin gluten (trigo sarraceno y arroz)Pizza sense gluten / Pizza sin gluten (trigo sarraceno y maizena)Pollastre especiat amb verdures / […]

  2. […] de manera tradicional, tu no pots, a vegades es fa difícil. La pizza és fàcilment adaptable (aquí en tens una versió), però també és divertit afegir-hi verdures. Amb aquests invents, poden sortir receptes com […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *