Pastís de formatge i nabius
Dolç Receptes

Pastís de formatge i nabius / Pastel de queso y arándanos

Quan tens ja superada la recepta de pastís de formatges necessites anar una passa endavant. Quedaria bé amb una mica de sabor? Potser un tipus de pastís marmolat? Doncs amb aquestes idees al cap ha sorgit aquest pastís de formatge i nabius sense lactosa. La base és la mateixa que ja vam fer amb la recepta tradicional, però aquest cop hi he afegit fruita fresca.

Ingredients

3 ous

2 iogurts de llet sense lactosa

1 terrina de formatge d’untar sense lactosa

2 burguitos sense lactosa

10-12 dàtils

Un bon grapat de nabius

Elaboració

1. Preescalfa el forn a 200º.

2. Talla els dàtils a daus petits i incorpora’ls a un bol juntament amb els ous. Afegeix-hi els dos iogurts i els burguitos i tritura-ho tot.

3. Separa la massa en dos bols. Un deixa’l com està, mentre que a l’altre hi has de posar els nabius i triturar-los per tenir una massa homogènia d’un color més lilós.

4. Cobreix un motlle amb paper de forn i aboca-hi una mica de la massa blanca, segueix amb una mica de la lilosa i repeteix l’acció fins a acabar les dues masses. Procura no moure passa el motlle quan el traslladis a la safata de forn.

5. Baixa el forn a 180º. Cuina-hi el pastís de formatge i nabius durant 30-40 minuts.

6. Quan serveixis els talls de pastís, pots decorar-lo amb cacau per sobre i alguns nabius.

Pastís de formatge i nabius

Pastel de queso y arándanos

Ingredientes

3 huevos

2 yogures de leche sin lactosa

1 tarrina de queso de untar sin lactosa

2 burguitos sin lactosa

10-12 dátiles

Un buen puñado de arándanos

Elaboración

1. Precalienta el horno a 200°.

2. Corta los dátiles a dados pequeños e incorpóralos a un bol junto con los huevos. Añade los dos yogures y los burguitos y tritúralo todo.

3. Separa la masa en dos boles. Un déjalo cómo está, mientras que en el otro tienes que poner los arándanos y triturarlos para tener una masa homogénea de un color más liloso.

4. Cubre un molde con papel de horno y echa un poco de la masa blanca, sigue con un poco de la lilosa y repite la acción hasta acabar las dos masas. Procura no mover mucho el molde cuando lo traslades a la bandeja de horno.

5. Baja el horno a 180°. Cocina el pastel de queso durante 30-40 minutos.

6. Cuando sirvas, puedes decorar las porciones de pastel con cacao por encima y algunos arándanos.

También puede gustarte...

1 Comentario

  1. […] Pasta con crema de soja y verdurasPastís de coco i fruits vermells / Pastel de coco y frutos rojosPastís de formatge i nabius / Pastel de queso y arándanosPastís de formatge sense lactosa / Pastel de queso sin lactosaPastís de fruits vermells i xocolata […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *