Coquetes amb germinats de llentia
Receptes Salat

Coquetes amb germinats de llentia

Hi ha dues coses que m’encanta fer al matí: aixecar la persiana i veure la llum del sol i esmorzar amb tranquil·litat. Abans era molt de cereals i torrades i poc més. Des que vaig haver de fer el canvi d’alimentació, farà ara cosa d’un any i mig, he descobert opcions que em permeten variar molt més. Una d’elles són els germinats de llavors i llegums, que em permeten crear esmorzars com aquestes coquetes amb germinats de llentia.

Els que millor resultat m’han donat en poc temps són els de llentia. En qüestió de tres dies ja en pots tenir de ben macos, amb les cues verdoses que no deixen de créixer si els vas cuidant. Us deixo aquí un dels vídeos que em va ensenyar a fer-los.

A partir d’questa idea, us volia ensenyar una idea d’esmorzar que faig de tant en tant: coquetes amb germinats de llentia. No té gaire truc, més aviat obrir la nevera i il·luminar-se amb el que hi pugui haver. Aquí una de les meves versions.

Ingredients

  • Coquetes d’arròs (pot ser de blat de moro, de barreja de cereals, d’espelta…)
  • Raves
  • Carbassó
  • Orenga
  • Germinats de llentia
  • Oli d’oliva verge extra

Preparació

1. Renteu i peleu (o no) el carbassó. Talleu-lo a quadrats petits i reserveu.

2. Renteu dues o tres raves i talleu-les també a quadrats petits.

3. Poseu tres o quatre coquetes en un plat. Repartiu els quadradets de carbassó i rave per sobre i tireu-hi una mica d’orenga. Afegiu-hi els germinats i acabeu amb un rajolí d’oli per sobre de les coquetes.

Recepta de coquetes amb germinats de llentia fàcil, ràpida i original. No cal dir que podeu canviar el rave o el carbassó pel que tingueu a casa. I el mateix amb els germinats.

También puede gustarte...

2 Comentarios

  1. […] n’he fet un tastet de la tardor i he aprofitat que tenia una mica de sobres de verdura saltada i llenties germinades (les havia d’acabar ja) a la nevera per fer carbassa farcida de llenties. És ben senzill, […]

  2. […] / Coca de San JuanCopa de fruits vermells / Copa de frutos rojosCopa de xocolata / Copa de chocolateCoquetes amb germinats de llentia / Tortitas con germinados de lentejaCostella de porc amb taronja / Costilla de cerdo con naranjaCrackers de cigró i llavors / […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *