Canelons d’albergínia farcits de tonyina
Receptes Salat

Canelons d’albergínia farcits de tonyina

Saps d’aquells dies que obres la nevera i vols acabar amb coses que fa dies que roden per dins? Doncs això és el que m’ha passat. Tenia una albergínia que calia fer ja i culs de tota mena de verdures per sofregir. He remenat també l’armari on tinc les conserves i se m’ha encès la bombeta! El resultat és aquesta delícia: canelons d’albergínia farcits de tonyina. Per sobre, crema de carbassa i una mica de parmesà vegà.

Ingredients

1 albergínia

2 llaunes de tonyina

Ceba

Pebrot vermell

Pebrot verd

Carbassa

Parmesà vegà (llavors de cànem, llevat nutricional, all en pols i sal)

Nou moscada

Sal

Canelons d’albergínia farcits de tonyina
Canelons d’albergínia farcits de tonyina

Elaboració dels canelons d’albergínia farcits de tonyina

1. Pela l’albergínia, neteja-la i talla-la a làmines fines. Cuina-la a la planxa i reserva-ho quan estigui.

2. Talla una mica de carbassa a daus i cuina-la al microones fins que s’estovi. Reserva-ho.

3. Pela, renta i talla a daus la resta de verdures. Sofregeix-les totes. Normalment cuino sense o amb poca sal. Aquest cop no n’hi he posat, però pots fer-ho si ho vols.

4. Quan la verdura estigui gairebé llesta, afegeix-hi la tonyina. Si és amb oli, treu-li, si no en tindràs en excés. Deixa-ho que es cuini tot durant un parell de minuts.

5. Agafa unes 3 o 4 làmines d’albergínia i posa-les juntes de manera que sembli que tens una planxa de canelons. Posa-hi una mica de la massa que acabes de cuinar i enrotlla-ho fins a tenir un caneló. Repeteix la mateixa acció fins a acabar l’albergínia.

6. Posa la carbassa en un pot alt. Afegeix-hi un rajolí d’aigua, una mica de nou moscada ratllada i sal. Tritura-ho tot.

7. Reparteix la crema de carbassa per sobre dels canelons i acaba amb una mica de parmesà vegà. Pots canviar-lo per formatge.

8. Escalfa-ho lleugerament al microones. Bon profit!

También puede gustarte...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *